UltraLift HIFU


UltraLift HIFU (ВИСОКО ИНТЕНЗИВЕН ФОКУСИРАН УЛТРАЗВУК ЗА ЛИЦЕ)

СПЕЦИФИКАЦИИ

• Сменяеми апликатори: 1'5 / 3 / 4'5 мм
• Интуитивен сензорен екран за програмиране
• Разпознаване на приложението и дълбочина на екрана
• Прецизно изстрелване по дължина и разстояние между точките
• Реална система за производство HIFU с мембрана
• До 3 джаула на мощност


ВИСОКО ИНТЕНЗИВЕН ФОКУСИРАН УЛТРАЗВУК


Най-модерната ултразвукова технология, фокусиран ултразвук с висока интензивност - UltraLift HIFU .

ЕСТЕСТВЕНАТА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ТЪКАНИТЕ.


ПОДМЛАДЯВАНЕ И СТЯГАНЕ НА КОЖАТА БЕЗ ХИРУРГИЧНА НАМЕСА В МЕДИЦИНСКАТА ЕСТЕТИКА.


Технологичен напредък за настоящето и бъдещето в цялостната терапия за лице.
Максимална дълбочина и максимална ефективност без повърхностно термично увреждане.
Системата UltraLift HIFU (фокусиран ултразвук с висока интензивност) - това е нова технология, която понастоящем се очертава като една от най-ефикасните медико-естетични приложения за стягане на кожата и нехирургично лечение на лицето чрез селективното фокусиране на ултразвуковата енергия.
UltraLift HIFU използва апликатори за производство на мембрани, не е система от модифицирани преобразуватели с вдлъбната структура. Ултразвуковото излъчване е фокусирано върху тъканите, ограничавайки енергийните точки по дължина и разстоянието между тях фракционирано.
Проста проверка е използването на поликарбонатни ленти, където се оценява действието на реална система за емисии на HIFU.

УЛТРА ЛИФТ ХИФУ ЕФЕКТ


UltraLift HIFU , е в състояние да генерира незабавно стягане, neocollagenesis и elastogenesis в средносрочен план и същевременно позволява въздействие на всички нива: епидермис, дерма и SMAS((Superficial Muscular Aponeurotic System - повърхностна мускулна апоневрозна система), като последната структура е от жизнено важно значение в лицева архитектура. Максималната дълбочина на тази технология благоприятства поддържането на тъканите време без загуба на еластичност и твърдост.
Температурите, постигнати в дълбоките нива от механичния и топлинен ефект на системата UltraLift HIFU, могат да достигнат от 65º-70º, което води до микро-лезии, които увеличават капацитета на естествена регенерация на тъканите. Тези температури надвишават нивата 45º-50º, които могат да достигнат най-дълбоките системи на конвенционалните радиочестоти. По същия начин системата UltraLift HIFU е в състояние да достигне дълбочина от 4'5 мм, за разлика от радиочестотните системи, които достигат до дълбоката дерма разположени максимум на 3 мм.

ПРЕОБРАЗУВАТЕЛИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ


За това оборудването има три диференцирани преобразуватели.
• 10 Mhz, фокусната точка е с дълбочина 1,5 мм, чиято основна индикация е обработване на епидермалното ниво.
• 8 Mhz, фокусната точка е с дълбочина 3 мм, която третира дълбока дерма.
• 4 Mhz, и е в състояние да фокусира енергията на 4,5 мм, на нивото на лицевата SMAS зона.

ПРЕДИМСТВА И СИГУРНОСТ


За разлика от кавитационните системи, UltraLift HIFU конвергира енергията в дълбочина селективно (по същия начин, по който лупата действа със слънчеви лъчи), запазвайки непокътнати най-повърхностните слоеве на кожата.
Ето защо тази технология е изключително безопасна, UltraLift HIFU може да се прилага във всеки фототип без риск от кожни лезии, което позволява използването му по всяко време на годината.


Content
LivedaMed2000