CRYO COOL MED


• Сменяеми апликатори 10/15/20/30 cm
• Двойна зона на едновременно прилагане. Хендсфри
• Сензорен екран с разпознаване на апликатори
• Система CRYOLOGIE. Изключителен с патент в цял свят.
• Ремоделиране на тялото с термоконтраст
• Протоколи BECO MEDICAL - ефективност във време и температури


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 

• Сменяеми апликатори 10/15/20/30 cm
• Двойна зона на едновременно прилагане. Хендсфри
• Сензорен екран с разпознаване на апликатори
• Система CRYOLOGIE. Изключителен с патент в цял свят.
• Ремоделиране на тялото с термоконтраст
• Протоколи BECO MEDICAL - ефективност във време и температури


CRYOLIPOLYSIS (CRYO / COLD - ЛИПО / МАЗНИНИ - ЛИЗИС / УНИЩОЖАВАНЕ)
Състои се от селективно и неинвазивно охлаждане на мастната тъкан, което предизвиква липолиза или разрушаване на мастните клетки (адипоцити), като по този начин постига намаляването си без да уврежда околните тъкани.
В Cryolipolysis е технология, която третира подкожно натрупаната мастна тъкан, разположена в хиподермата.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА CRYOLOGY?

Това е BECO MEDICAL регистрирана технология на приложение.
HEAT & COLD комбинация и автоматична система за променливо налягане.
HEAT & COLD. Световен патент.
Първоначално прилагане на термотерапия.
Фокусираното повишаване на температурата и действието на вакуумното налягане предизвикват значителна вазодилатация. По този начин се подобрява студената проводимост към мастната тъкан (свободната мастна тъкан на интерстициалната течност и кръвта), която предлага по-голяма ефективност при сравнение на лечението с други системи, които директно прилагат криотерапия без предварително нагряване.
Чрез последващо нанасяне на студ и вакуум.
След вазодилатация, дължаща се на термотерапия, се предизвиква студена вазоконстрикция. Температурата се намалява в съответствие с предварително определените параметри на времето, вакуумното налягане и площта, която трябва да се третира (в зависимост от дебелината на адипозния паникулус). Това е процес на прогресивно охлаждане, насочен към провокиране на селективна и локална апоптоза на мастните клетки.
Автоматична система с променливо налягане.
Cryo Cool Med има система с променливо налягане, която позволява автоматично трептене на налягането по време на лечението. Забележителен фактор е комфортът на пациента по време на сесията, както и намаляването на натиска върху тъканта, което намалява възможността от капилярен и венозен екстаз.
С една дума, системата Сryologie позволява безболезнено, удобно, неинвазивно, безопасно без хематоми приложение в зоната за лечение, както и по-голям капацитет на охлаждане на броя на адипоцитите в сравнение с традиционните системи Cryolipolysis.


CRYO COOL MED / ДВОЙНО ПРИЛОЖЕНИЕ


Cryo Cool Med , включва възможността за едновременно прилагане на два апликатора, позволяващи покриване на две области от една и съща област или две отдалечени области. Пример: Двоен корем и др.
Cryo Cool Med , е проектиран с висококачествени материали. По този начин оборудването има две независими вакуумни помпи. Той гарантира по-добра стабилност на вакуумното налягане по време на лечението и значително намалява инцидентите при евентуални аварии.

АПЛИКАТОРИ НА ЛЕЧЕНИЕ

Важен фактор в приложението е ергономичността на неговите апликатори. Това улеснява адаптирането към всяка анатомична област.
Прозрачният производствен материал, използван в апликаторите за обработка, улеснява контрола и визията на въведената тъкан по всяко време. Допълнително това повишава комфорта по време на сесията.
Размери на полагане: 100 mm - 150 mm - 200 mm - 300 mm


Content
LivedaMed2000